HEALTHY CARROT CAKE

Hello everyone, welcome back to my blog!!

So today I want to share with you this new recipe that I readapt from the original carrot cake. This blog is all about a healthy lifestyle so I want to share with you healthy recipes like this one. This is the first time that I do this kind of cake and it may not look as a usual carrot cake, but I will practice again 🙂 However it tastes amazing, everyone loved it and I can’t wait to do another one. The frosting on top is also healthier than the usual but has a little bit of sugar. Let’s do it!


Hola a tots, benvinguts al meu blog!!

Avui vull compartir amb vosaltres aquesta nova recepta que he readjustat de l’original del pastís de pastanaga. Aquest blog tracta sobre tot el que té a veure amb un estil de vida saludable i per aquest motiu vull compartir amb vosaltres receptes saludables com aquesta. Aquest és el primer cop que faig un pastís de pastanaga i pot ser no s’asembla als que heu vist però he de practicar més 🙂 No obstant, té molt bon gust i a tothom li va agradar tant que en vull tornar a preparar un altre. El glacejat de dalt també és més saludable que els normals però també té una miqueta de sucre. Som-hi!!

INGRIEDIENTS

For the cake you’re going to need…. | Per al pastís necessitaràs…

fullsizeoutput_3fc

  • 2 eggs| 2 ous
  • 1 & 1/2 cups of flour (any type) (180g) | 1 & 1/2 vasos de farina (180gr)
  • 1 tsp vanilla essence | 1 culleradeta de essència de vainilla
  • 1 tsp of maple syrup | 1 culleradeta de xaurop d’auró
  • 1 banana | 1 plàtan 
  • 1/2 cup of plant based milk (I used coconut) | 1/2 vas de beguda vegetal (he fet servir la de coco)
  • 1/3 cup of sugar(any type) | 1/3 vas de súcre (qualsevol tipus)
  • 1 tsp of baking soda | 1 culleradeta de bicarbonat 
  • 3 tsp of cinnamon | 3 culleradetes de canela (al gust)
  • 200 gr of carrots | 200 gr de pastanaga 

For the frosting you’re going to need…. | Per al glacejat necessitaràs…

  • 4 tbsp of  cream cheese (such as Philadelphia) | 4 cullerades de formatge crema (com Philadelphia)
  • 1/4 cup of plain Greek yogurt | 1/4 vas de iogurt grec 
  • 4-5 tbsp of powdered sugar | 5-4 culleres de sucre glacé

 

PREPARATION

  1. Preheat the oven |Escalfa prèviament el forn
  2. Peel the carrots and grate them with a grater … :’) … obviously. | Pela les pastanagues i ratlla-les amb un ratllador… :’) era obvi. 
  3. In a bowl, firstly whisk the wet ingredients and when everything is smooth add the dry ingredients. Keep blending with an electric mixer or with a spoon, it’s your choice | En un bol, primer bat els ingredients humits i quan tot estigui uniforme afegeix els ingredients secs. Segueix barrejant amb una batedora elèctrica o amb una cullera, com tu vulguis.
  4. Finally add the shrededd carrots and mix with a spoon carefully. Do not overmix | Finalment afegeix les pastanagues ratllades i barreja-ho amb una cullera suaument. No ho facis excessivament.cake4
  5. In the meanwhile, grease a mould. I used a rectangular mould but you can use a circular or anything you have at home. You can grease it very well with some butter or you can put some parchment paper | Mentrestant, greixa un motlle. He fet servir un rectangular però pots escollir un circular o el que tinguis a casa. Greixa-ho molt bé amb mantenga o sinó pots ficar paper vegetal. 
  6. Add the mixture into the mould. Now you can add some raisins, nuts… your choice | Aboca la barreja al mottle. Ara pots afegir algunes nous o panses… el que més t’agradi.
  7. Pop it into the oven for about 30 min or until a tootpick inserted into the cake comes out clean | Posar-ho al forn durant 30 min o fins que insertis un escura-dents al pastís i surti net. 

carrotcake5

8. For the frosting we’re going to combine all the ingredients in the ingredients list with an electric mixer until smooth | Per al glacejat combinarem tots els ingredients indicats a la llista dels ingredients amb una batedora elèctrica fins que quedi suau i lleuger.

9. Let the cake cool out and when it’s no longer warm, spread the frosting mixture | Deixa refredar el pastís i quan no estigui calent, unta el glacejat.

10. Add some chopped nuts on top and enjoy!! | Afegeix unes quantes nous trocejades i a gaudir!!

carrotcake3

This is an easy recipe for a moist and irresistible healthy cake. Let me know if you try it 🙂  And don’t be shy to ask me questions if you have any doubts !! | Aquesta és una recepta molt fàcil per a un pastís irresistible, esponjós i saludable. Feu-me saber si ho proveu 🙂 I no tingueu vergonya en pregunar-me els vostres dubtes.

carrot

See you next week,

xx,

Carmen.


Fins la setmana que ve,

petons,

Carmen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s