KALE 4 WAYS

Hello everyone, welcome back to my blog!!

So today I want to share with you 4 different ways to cook or use KALE. For those who doesn’t know what kale is…keep reading! And If you’re a fan of the detox recipes keep reading as well.

Kale is one of the most popular super-food nowadays. It’s a very nourishing vegetable that has more calcium than milk and more iron than meat, a whole of vitamins like C,K, A. It’s perfect for your eyes, skin, weight loss, bones, lowers cholesterol and it also reduces the risk of heart disease and cancer. What else can you ask for? Everyhing in a crunchy green leafs 😛 Somehow this super food has a peculiar smell and taste, maybe too strong for some people, so today I’m showing you 4 ways to eat kale.


Hola a tots, benvinguts un dia més al meu blog!!

Avui vull compartir amb vosaltres 4 maneres diferents de cuinar o fer servir KALE. Per aquells que no saben què és el kale… seguiu llegint! I si ja ets un fan de les receptes detox segueix llegint també.

El kale és un dels superaliments més popular actualment. És una verdura molt nutritiva que té més calci que la llet de vaca i més ferro que la carn, un munt de vitamines com la C, K, A. És perfecte per als ulls, pell, pèrdua de pes, ossos, reduir el colesterol i a més redueix el risc d’agafar malaltia al cor o càncer. Que més pots demanar? Tot això en unes fulles verdes i cruixents 😛 D’alguna manera, aquest superaliment té una olor i gust potser fort per a alguna, així doncs avui us ensenyo 4 maneres diferents de menjar kale.

The first one is KALE SALAD | La primera és AMANIDA DE KALE

Your are going to need:

  • Some kale leafs (as much as you want) | Algunes fulles de kale(les que vulguis)
  • 1 or 2 tomatoes | 1 o 2 tomàquets 
  • Some alfalfa sprouts | Uns quants brots d’alfals
  • Some sesame seeds | Unes quantes llavors de sèsam
  • Oil, balsamic oil from Modena and salt |Oli, oli balsàmic de Mòdena i sal.

I just washed the kale leafs and serve them as addition for my chicken barbacue wings, with some chopped tomatoes, some alfalfa sprouts, the sesame seeds and dressed with my favourite sauces and oils. Simple but tasty! | Solament vaig netejar les fulles de kale i els vaig servir tallades com acompanyament d’unes aletes de pollastre a la barbacoa, amb tomàquets a trossets, brots d’alfals, llavors de sèsam i amb una mica d’oli i salses. Simple però molt bo!

fullsizeoutput_105

Next we have KALE CHIPS | Seguidament tenim XIPS DE KALE

Kale on its own is quite crunchy but this is the perfect recipe for snackers like me. You are going to need: | El kale per si mateix ja és una mica cruixent però amb aquesta és la recepta perfecta per a la gent que li agrada menjar snacks com jo. Necessitarem:

  • a bunch of fresh kale | un manat de kale 
  • 1 tbsp of oil | 1 cullerada d’oli d’oliva 
  • 2 tbsp of vinegar | 1 cullerada de vinagre (opcional)
  • Sea salt to taste | Sal marina al gust 

It’s just simple as tearing the kale into bite-sized pieces with a knife dircarting the ribs. Wash and dry them. Then add the oil, salt and vinegar in a bowl with the kale and mix very well until everything is coated (like 1-2 minutes). Finally spread the kale out in a layer on a baking sheet and bake it for 7-10 minutes or until it’s crunchy | Tan simple com tallar el kale en trossos petits amb un ganivet descartant la tija. Després neteja-ho i seca-ho. Afegeix l’oli, la sal i el vinagre en un bol amb el kale i barreja-ho molt bé fins que tot estigui cobert (com 1-2 minuts). Finalment posa-ho en una safata al forn i escalfa-ho uns 7-10 minuts o fins que vegis que estan cruixents. 

Sea-Salt-and-Vinegar-Kale-Chips-11

GREEN SMOTHIE | BATUT VERD 

I already told you about this smoothie on my last post here| Ja us en vaig parlar d’aquest batut al meu post anterior aquí :

  • 1 handful of kale | 1 grapat de kale
  • 1 banana | 1 plàtan
  • 1 cup of coconut milk | 1 vas de llet de coco
  • 1 cup of frozen pineapples | 1 vas de pinya congelada
  • honey or sugar for sweeten | mel o sucre per endolcir.

You are just going to add everything to the blender and blend until it’s smooth. Full of vitamins, such a natural energy-booster and super refreshing for the frozen pinapples. Yumm! I’m going to prepare another one right now! | Solament has de posar-ho tot a la batedora i batre fins que estigui tot homogeni. Està ple de vitamines, és un augment d’energia natural i super refrescant per la pinya congelada. Mmmm!! Crec que me’n faré un altre ara!

fullsizeoutput_15

And… NOODLES WITH KALE| I… FIDEUS AMB KALE

This is japaneese dish, Sukiyaki. I’m not going to explain how to do it, because it’s quite difficult and long to explain. So if you want to know how to do this delicious recipe, let me know it in the comments and I will do a special blog post for this recipe. So now I’m just telling you how to make regular noodles with kale | Aquest és un plat japonès que es diu Sukiyaki. Avui no us explicaré com es fa, perquè és complicat, llarg i requereix temps. Si voleu saber com es fa aquesta deliciosa recepta, digueu-m’ho als comentaris i faré un post especial per a aquesta recepta. Així doncs avui us explico com fer fideus amb kale.  

  • 1 large bunch of kale | 1 bon grapat de kale 
  • 75 gr of udon, soba, spagethhi noodles…(you choose) | 75gr de udon, soba o spaghetti fideus…(els que vulguis)
  • 2 tbsp of oil sesame | 1 cullerada d’oli de sèsam
  • 2 tbsp of tamari or soy sauce | 2 cullerades de tamari o soja
  1. Bring a large pot of water to boil and in the meanwhile slice off the kale and discard the thickest part of the stem | En una olla posa aigua a bullir i mentrestant talla el kale i treu la part dura, que és la tija. 
  2. When water is boiling add the pasta and cook for 5 minutes. Then add the kale leafs |Quan l’aigua ja estigui bullint afegeix la pasta durant 5 minuts. Després afegeix el kale.
  3. Continue cooking over high heat until kale and pasta are tender, about 5 minutes more. Press the kale down because tends to remain on top of pasta. You can also add some carrots and beef like I did | Continua cuinant a foc alt fins que el kale i la pasta estiguin tendres, com uns 5 minuts més. Pressiona el kale cap a baix, ja que tendeix a quedar-se a sobre de la pasta. Pots afegir pastanaga i vedella com vaig fer.
  4. Drain pasta and kale and return to pot. Add sesame oil and soy sauce | Escorre la pasta i el kale i torna-ho a ficar a l’olla. Afegeix oli de sèsam i la soja. 

fullsizeoutput_107

And that’s it! I hope you enjoy it like I do preparing new recipes for you! Let me know if you try one of these recipes and post some photos as well, I’d love to see them.

See you next week,

xx,

Carmen.


I això és tot! Espero que us agradi tant com a mi preparar noves receptes per a vosaltres! Fer-me saber si proveu alguna d’aquestes receptes i penjeu alguna foto que m’agradaria molt veure-les.

Ens veiem la setmana que ve,

petons

Carmen.

Advertisements

2 thoughts on “KALE 4 WAYS

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s