FROZEN YOGHURT BARK

Hello everyone, welcome back to my blog!!

So today I want to share with you one of my favourite summer snacks. Such a treat when you’re hungry but you want to keep it simple and healthy 🙂 A frozen yoghurt bark is a convertible bark, which means you can add everything you fancy in that moment, even the yoghurt!! Let’s do it!


Hola a todos, bienvenidos otra vez a mi blog!!

Hoy quiero compartir con vosotros uno de mis snacks preferidos del verano. Todo un dulce para cuando tienes hambre pero quieres que sea simple y saludable 🙂 Una barra de yogur congelado es una barrita muy convertible, eso quiere decir que puedes añadir todo lo que quieras en ese momento, hasta el yogur!! Vamos a hacerlo!

IMG_5122

INGREDIENTS

  • 2 cups of yoghurt | 2 vasos de yogur
  • Some sugar or honey | Un poco de azúcar o miel
  • 1 kiwi | 1 kiwi
  • 1/4 papaya(1 cup aprox) | 1/4 de papaya (1 vaso aprox)
  • Some nuts | Algunas nueces 
  • Some shredded coconut | Un poco de coco rallado

 

PREPARATION

IMG_5095

  1. Mix the yoghurt and the honey together until well combined. | Mezcla el yogur con la miel hasta que esté bien combinado.
  2. Put some cooking paper on the baking tray | Pon papel de cocinar en una bandeja.
  3. Add the mixture on the baking tray and spread it | Añade la mezcla en la bandeja y extiendela.

IMG_5104

4. Choose your favourite topping and chop them in small pieces. | Escoge tu aderezo favorito y cortalos en pequeños trozos.

IMG_5111

5. Sprinkle the kiwi, papaya, nuts and shredded coconut on top | Esparce el kiwi, papaya, nueces y el coco rallado encima.

6. Place it in the freezer for 2-4 hours or overnight | Colocalo en el congelador por 2-3 horas o toda la noche.

IMG_5116

7. Remove from the freezer | Sacar del congelador.

8. Use a sharp knife to break the bark into pieces and enjoy 🙂 !!  | Usa un cuchillo afilado para romper la barra en porciones y disfrutar 🙂 !!

* The bark can be stored in the freezer in food bags or even in the same cooking tray. | La barra se puede volver a guardar en el congelador en bolsas de comida o en la misma bandeja.

Hope you like it, see you next week!!

xx,

Carme.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s